Tu rămâi cu ploaia ta

8c4c1d6ff882218073629cc913baf97d

Cădeau șoapte din cer când am plecat de lângă tine. M-au udat și mi s-au prelins pe piele, iar acum tot ce am pe trupul meu sunt cuvinte de amintiri. Am plecat de lângă tine, dar ce ai produs m-a ajuns din urmă. Sărutările tale nu mai sunt, iar în locul lor au rămas doar ultimele tale cuvinte. Atingerile tale nu mai sunt, iar în locul lor au rămas doar ofurile dăruite în ultima clipă. Ce naiba s-a întâmplat?

Plouă atât de tare și mă fulgeră cuvintele tale. Tunetele țipetelor îmi intră pe sub piele și fac zeci de mii de mici explozii când se întâlnesc cu ale tale cuvinte care-mi intră în piele.

Încerc să fug, să mă adăpostesc de furtuna produsă de tine. Chiar nu am nevoie de asta, dar parcă această ploaie de șoapte nu înțelege. Tu nu înțelegi. Nimic.

Niște mâini fără esență îmi păstrază scutul închis, vrând să mă lase fără apărare contra șoaptelor pline de nervozitate ce continuă să lovească asfaltul din jurul meu și propriul trup. Ce naiba se întâmplă?

Îmi ordon să fug de această ploaie blestemată, să mă ascund și să nu mai simt nicio brutalitate a cuvintelor tale, iar apoi să mă usuc de șoaptele tale de pe pielea mea. Nici măcar atingerile tale nu mai vreau să le simt, iar de sărutările tale calde nici nu vreau să mai aud. Tu asta nu ai înțeles.

Mă lupt cu degetele îngrozitoare care-mi vor scutul, dar reușesc să înving, iar scutul meu se deschide larg, acoperindu-mă. Protecția lui îmi conferă liniște, iar tu nu mă mai poți atinge nici măcar cu gândurile.

Îmi aleg cu grijă următorii pași, ocolind bălțile de pe astfalt. Parcă vor să mă înghită și să mă înece în ura lor. Cutreier până prind lumina câtorva raze de speranță, apoi pășesc pe o pajiște plină de căldură și liniște, unde ploaia ta rece nu mă mai poate uda. Pielea mi se usucă, dispârand de pe ea orice urmă a ta. Razele mă îmbrățișează cald și simt cum mă golesc de tine. Dar tu nu vei înțelege. Nimic.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s