Ne amăgim


Ne amăgim până când nu vom mai rezista. 

Ne mințim atât de bine că totul este perfect, deși acest tot este distrus de atât de mult timp… Suntem amândoi conștienți de asta, dar niciunul nu face un pas în față, un pas spre adevăr. Nici unul dintre noi nu are puterea de a continua, de a scăpa din aceasta amăgire. Oare de ce? 

Eu simt că mă sufoc. Tu simți că te îneci. 

Eu încerc să dau de spațiul necesar de a respira in largul meu, iar tu tot înoți pentru a scăpa de valurile chinuitoare ale amăgirii că totul e bine.

Ne amăgim că ne iubim. Ne amăgim că ne acceptam. Ne amăgim că nu suferim. Ne amăgim că totul este bine. 

Ne amăgim că ne interesează zilele pe care le avem, dar la sfârșitul zilelor dorim ca fiecare să punem capul pe pernă, să dormim și să nu ne simțim nevoiți că trebuie să ne întrebăm ce facem, cum suntem sau cum ne-a mers ziua.

Nu mai are niciun farmec absolut nimic. Deja s-a dus tot entuziasmul, iar tot ce a mai rămas este obișnuința. 

Suntem doar obișnuiți cu propriile prezențe și frustrări că nu putem face mai mult de atât. Suntem obișnuiți cu ale noastre calități încât nici defectele nu ni se mai par ieșite din comun, pt că realul fapt e că nici nu ne mai pasă ce calități sau defecte avem. 

Am ajuns să ne săturăm de momentele când ne intersectăm, iar dacă odinioară nu ne ajungea timpul pentru a ne privi în ochi, acum e deja trecut peste limită. Suntem sătui unul de altul. 

Ne amăgim cu totul până când nu vom mai rezista și amândoi vom izbucni. Ne amăgim că totul e bine când totul între noi devine tot mai rău. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s