Da, ştiu că uneori îi mai duci dorul

lonely-woman

Ştii care e problema ta? Cu ochii-n lacrimi suporţi prea multe. Da, suporţi destule şi adevărul e că nici nu faci nimic în privinţa asta. Uneori, cu vreo câteva pahare de vin şi încă ceva pe lângă, îţi place să te ameţeşti seara târziu. Nici măcar nu ai puterea să te îmbeţi sau poate că nu ai destul curaj pentru a o face.

Rămasă în întunericul camerei, vrei linişte. Pe fundal se aude o muzică pe care nu mai ştii când ai pornit-o. Dadusei parcă o petrecere cu cei apropiaţi, asta doar ca să îţi iei gândul de la el. Dadusei o petrecere ca să te simţi vinovată că începi să nu te mai simţi atât de vinovată.

Cu toate astea, nu îl poţi uita. Nu poţi uita vorbele spuse de el, promisiunile ca fulgii de nea. Exact ca ei, ele s-au topit în timp. Nu poţi uita nici căldura îmbrăţişărilor sale lungi şi nici muşcăturile gingaşe cu care îţi ataca vârful nasului sau pe cele agresive cu care îţi răsfăţa buzele.

Acum nu mai plângi ca în obositoarele luni de insomnii. Nu puneai geană pe geană şi el îţi era numai în gând, nelipsind nicio secundă, epuizându-te atât de groaznic încât nu mai găndeai atât de clar. În acele obositoare luni de insomnii, îţi era atât de prezent în orice amintire, în orice dorinţă şi speranţă…

Până când ai început să rămâi fără speranţă.

Până când ai realizat că el nu se va mai întoarce.

Până când ai realizat că așa e cel mai bine pentru inima ta rănită.

Da, ştiu că uneori îi mai duci dorul. Te cred, e imposibil să nu o faci; a fost cea mai dulce amintire a ta, precum şi cea mai dureroasă. Aşa ceva nu se poate uita cu uşurinţă.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s