Niciodată nu va exista întotdeauna

    

       Știi care-i problema oamenilor? Sunt trecători. Sunt periodici. Sunt instabili. 

        Nu vor rămâne lângă tine, oricât de loial vei fi tu. Nu contează ce prieten bun ești, ce fel de partener ești pentru persoana de lângă tine, ce fel de legătură sanguină ai tu cu persoana lângă care stai. Tu vei pleca. Persoana va pleca. Veți dispărea unul de lângă celălalt. Poate că veți fi amândoi conștienți sau poate că nici măcar nu vă veți da seama. Dar relația voastră nu va exista pe o perioadă prea lungă de timp.

        Nu contează ce fel de amintiri vă vor rămâne. Da, le veți purta reciproc în suflet pe cele bune și da, le veți regreta pe cele rele. Ideea e că asta nu va conta atunci când veți dispărea din peisaj. Veți aduna amintiri, sentimente și regrete. Doar astea vor rămâne între voi — amintiri a ce ați fost cândva. 

        Da, veți dispărea amândoi după câteva luni, după ani sau chiar atunci când unul din voi va muri. Nu contează cât va dura. Nu veți rămâne același timp unul lângă altul. Unul va pleca primul. 

        Mi se pare inutil să existe păreri de rău după ce totul de termină. Mi se pare inutil să plângeți unul după celălalt. Mi se pare inutil dorul resimțit după separare. Dacă amândurora v-ar fi păsat îndeajuns de egal de voi, de relația dintre voi, nu ați fi ajuns la separarea relației — fie ea amicală, amoroasă sau familială . 

        Oamenii sunt instabili. Nu au încredere nici măcar în ei, deși au cochilia atât de bine structurată încât sunt gata să păcălească pe oricine. Acești oameni instabili inspiră încredere. Acești oameni sunt falși. Ceilalți oameni sunt la fel ca și aceștia.

         Niciodată nu va exista încrederea totală în forțele proprii. 

         Niciodată nu va exista siguranța aceea după care fiecare om tânjește atât de mult. 

        Niciodată nu vom avea timp pentru a realiza ce ne dorim. 

        Niciodată nu va exista întotdeauna. 

        Este o minciună faptul că vom rămâne aceiași. Este o minciună faptul că vom avea parte de toate reușitele pe care ni le dorim. 

        Viața constă în minciuni, în instabilitate, în nesiguranță. 

        

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s