Atinge-mă

​    Atinge-mă. Atinge-mă ca și cum ne vedem pentru ultima dată și chiar îți va părea rău că nu ne vom mai vedea apoi. Atinge-mi sufletul până încep să uit de mine. Am nevoie să te pierzi în mine până mă uit pe mine.

        Închide ochii. Deschide-ți inima. Lasă-te condus de intuiție și privește adânc în mintea mea. Gândurile mele s-ar putea să te facă să amețești puțin, dar chiar am încredere că ești capabil sa le faci față. Știu că ești capabil să mi le înțelegi. Poate că în final mă vei ajuta să ajung la o ordine cu ele. Simt că toate gândurile mele zboară și îmi este greu să le mai prind. Chiar aș vrea să le prind.  

        Vreau să atingi punctele sensibile ale sufletului meu și să intri încet în ființa mea imaterială. Vreau să simt fiecare atingere sufletească de a ta și să simt cum mă umplu de tine și de ființa ta. Linge-mi delicat rănile și ajută-mă să ajung la climaxul intelectual. Am nevoie de cunoștințele tale, am nevoie să mă completez psihic cu tine. 

        Sărută-mi vibrația și gustă-mi esența. Fii mândru de cum înfloresc în interior. Da, îți place. Pot să o simt. Ești atât de mândru de ce ai realizat, încât tremur cu fiecare gând conectat. Și eu te fac pe tine să tremuri. Simți o fericire atat de abisală încât tot ce simt se transferă la tine. Conexiunea noastră ajunge la un punct în care gândurile mele devin ale tale. Tot haosul meu îți strică ordinea, iar ordine ta îmi așează plăcut ce gândesc. Nimic nu mai zboară. Reușesc să prind fiecare gând, fiecare senzație și nu aș mai vrea să mă opresc. 

        Aceste senzații mă obosesc. Totul este atât de intens încât avem nevoie de o atingere fizică. Ne e frică — pot simți asta — de atingerile fizice care ne-ar putea strica armonia imaterială. 

        Ne deschidem ochii. 

        E de ajuns. 

        Știm bine că este de ajuns și asta ne mulțumește. 

        

Reclame

2 gânduri despre „Atinge-mă

  1. Atât de…. poetic. Da, acesta este cuvântul. Este incredibil modul în care reuşeşti să aşterni cuvintele pe foaie. Rândurile tale lovit ca un uragan, resimțind totul sufletul meu.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s