Ține-mă de mână

​     

        Ține-mă de mână, știu că ai nevoie de mine. Ține-mă de mână, știi că am nevoie să știu că ești aici, lângă mine și cu mine. Am nevoie să știu că ești prezent cu mine, nu că doar prezența ta fizică e cu mine. Tu știi că eu nu sunt prezentă lângă tine doar fizic. 

         Privește-mă cu adevărat și citește-mi dorul. Privește-mă cu adevărat și citește-mi iubirea. Privește-mă cu adevărat și simte-mă. 

         Așa, vreau să îți simt atingerea fermă în felul în care îți încolăcești degetele cu ale mele, așa cum făceai odinioară. Așa, vino și apropie-te până când frunțile noastre ni se ating. Mai ții minte cu câte ocazii frunțile ni se atingeau? Sigur că îți amintești, zâmbești cunoscător, însă nu spui nimic.

         Am nevoie să închid ochii pentru câteva clipe. Am nevoie să mă umplu cu și de tine. Îmi cobor capul pe umărul tău doar pentru a mă ascunde subtil la gâtul tău pentru a te respira. Am nevoie să te simt în plămânii mei așa cum avem reala nevoie de oxigen. Îmi faci același lucru. Suntem precum două oglinzi care stau față în față. Ne privim infinit, ne oglindim în infinitate. 

         Zâmbești. Zâmbesc. Te simți fericit? Și eu. De când nu am mai stat așa? De când nu ne-am mai împărtășit această intimitate respirabilă, această nevoie cruntă de a ne atinge inocent? 

         Nu plânge. Lacrimile îți sunt sărate și îți usucă dulceața buzelor. Îți șterg cu mâneca timida lacrimă. Nu vreau să simțim umezeala tristeții. 

         Îți era dor de mine? Mie îmi era de tine. Râzi încet — un cântec scurt, de doar câteva clipe provocatoare. Îmi place să te aud. 

        Mă depărtez puțin de tine și nu pentru că asta îmi doresc, însă îmi e greu să țin pasul cu zecile de senzații pe care mi le dai. Te liniștesc totuși, îți spun că nu mă ridic să plec și chiar mă așez mai bine lângă tine. 

        Stai liniștit, nu dispar. Continui să te țin de mână, știi că ești ancora mea. Mă privești și parcă repeți gândurile mele. Asta mă mulțumește. Tu doar continuă să mă ții de mână, te rog. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s