Vreau să nu te uit

        Îmi afund trupul aproape gol tot mai mult în moliciunea patului, printre cearșafurile calde și comode, îmbătată încă de atmosfera liniștitoare a nopții abia trecute. Mă întorc cu fața în sus, adâncindu-mi ochii pentru câteva clipe în albul tavanului obscur. Tot ce se aude în micul nostru refugiu sunt respirațiile noastre și zgomotul produs de cearșafuri. Îmi ating în treacăt coapsa de a ta, însă dormi și nu schițezi vreun deranj.

        Draperia e trasă, iar lumina dimineții nu pătrunde în cameră prea tare. Suntem ascunși în micul nostru refugiu. Arunc privirea spre ceasul de lângă pat; e prea devreme pentru a renunța la placerea de a sta lângă tine și prea târziu pentru un răsfăț matinal în toată regula.

Mă întorc pe-o parte. Vreau să te privesc. Vreau să îți memorez fiecare detaliu. Vreau să îmi aduc aminte de tine. Vreau să nu te uit.

Părul îți e ciufulit, în mare parte de mine și pleoapele îți sunt închise. Tu dormi, eu te admir. Genele lungi și negre ți se odihnesc pe obrajii ce au o tentă vagă de roz, pătând palida culoare obișnuită, iar buzele ușor umflate și pline ți se încadrează armonic în fizionomie. Îmi place să te privesc când dormi. Nu știi, însă vulnerabilitatea ta iese la suprafață de fiecare dată când dormi. 

Îmi ridic mâna, atingându-ți delicat umărul gol. Stai pe spate cu fața către mine. Te va durea gatul când te vei trezi, iar eu voi fi lângă tine pentru a mă oferi să ți-l masez. Îmi plimb degetele de pe umărul tău spre gât, pe obraz, apropiindu-mă și sărutându-ți gingaș buzele. Ai tresărit somnoros și m-ai luat în brațe, zâmbind.

        Poate că nu e atât de târziu pe cât credeam. Mă apropii de tine și mă iei in brațe, atingerea noastră totală, piele pe piele, dându-mi destui fiori cât să îți transmit și ție. Te simt cum te trezești treptat și pot doar să zâmbesc, bucurându-mă de senzație. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s